Er du til luksus og god beliggenhed - så kig nærmere her!

Nu udbydes et flot enderækkehus som emmer af kvalitet. Ejendommen er beliggende i attraktivt kvarter, lige bag Næstved Storcenter. Huset er opført i 2008 og fremstår overalt i rigtig fin stand. Udover de gode indkøbsmuligheder er der kort afstand til skole og daginstitutioner, ligesom du er på den rigtige side af byen, hvis du skal pendle mod København.

Der har kun været én ejer på ejendommen og der er kræset for detaljen bl.a. i form af indvendige døre af elletræ, vindueskarme med rulleskift, låse på vinduer og døre, sokkelskuffer i både køkken og bryggers - alt sammen i vedligeholdelsesnemme materialer. Større skur som er isoleret og med el, hegn rundt om haven og belægning i haven.

Alt er udført i en flot stil og i høj håndværksmæssig kvalitet. Boligen er opmuret i en flot lys brun mursten, med hvide vinduer og døre og tag med sorte betontagsten. Naturgasbaseret gulvvarme overalt.

Ejendommen indeholder: Entre med adgang til bryggers med rigtig gode opbevaringsmuligheder i de mange skabe samt sokkelskuffer, endvidere plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset er der opgang til loftrum som er med ekstra bred gangbro og hylder mellem spær, samt lys. Flot badeværelse med brus. Her er der fliser fra gulv til loft, hvilket gør det nemmere at holde i dagligdagen. Endvidere Villeroy & Boch væghængt toilet med udsugning og bruseniche med glasdøre. Fordelingsgangen giver adgang til tre værelser, hvoraf det ene er et stort soveværelse med skabsvæg samt to mindre værelser hvoraf det ene er med indbyggede skabe.
God rummelig stue samt delvist åbent køkken. I stuen er der store vinduespartier som giver et godt lysindfald. Køkkenet er i høj kvalitet med bl.a. alu hårde hvidevare samt masser af skabs og skuffeplads. Køkkenet er med lyse elementer fra Invita, her er der også kræset ekstra med bl.a. sokkelskuffer og vinreol.
Der er udgang til terrassen og haven fra stuen, hvor de lange sommeraftener kan nydes.

Carport og udhus.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Orionvej 151!
Sagsnummer
BO17250
Ejendomstype
Rækkehus
Boligareal
124m2
Grundareal
348m2
Stue/Værelser
1/3
Energimærke
B
Opført
2008
Kontantpris
kr. 2.195.000
Udbetaling
kr. 110.000
Brt./nt.
kr. 9.742/kr. 8.193*
Mdl. ejerudgifter
kr. 2.253
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 5338 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.