Kun 5 min fra Næstved centrum ligger denne indflytningsklare og gennemrenoverede ejendom

Vil du bo kun 5 min. fra Næstved centrum og samtidig have en indflytningsklar og gennemrenoveret ejendom, så bør du absolut tage et kig på denne skønne ejendom.

Ejendommen har flot sortglasseret tegltag og nyere energiruder. Ejendommen fremstår overalt i flot stand med bl.a. skønt køkken/alrum, 2 flotte badeværelser og gulvvarme i hele stueetagen.

Indeholder:

Stueplan med fuldmurede indervægge indeholder: Entré med trappe til 1. sal. Rummeligt børneværelse, med dobbeltdør til haven. Mellemgang. Lille fyrrum, med Bosch gasfyr fra 2010. Spændende badeværelse fra 2015 med cirkelformet bruseniche i forsænket niveau. I badeværelset er der installation til vaskemaskine og tørretumbler. Børneværelse med udgang til haven. Kombineret køkken/alrum/stue på cirka 60 m2. Køkken med hvide Invita elementer. Åben forbindelse til alrum/spiseplads. Stuen, med 2 x dobbeltdør til meget stor terrasse. Stuen har åben forbindelse til køkken, med bar funktion

1. sal indeholder: God møblerbar repos/gang. Stort værelse med flot udsigt over byens tage mod markerne. Badeværelse fra 2003 med bruseniche. Meget stort soveværelse.

Godt stort udhus/værksted. Fin plads til parkering af flere biler. Lukket have med græsplæne omkranset af hæk mod vej og med pileflethegn mod 2 naboer.

Ejendommen er beliggende på stille vej og med kort afstand via cykelsti til den populære Rønnebæk skole. Med de nyåbnede omfartsveje kommer du nemt rundt om Næstved og derved hurtigt på motorvejen.

I sælgers ejertid er ejendommen blevet istandsat fra top til tå, med gulvvarme i stueplan, nyt gasfyr, nyt køkken, 2 nye badeværelser, nyt tag og nye vinduer. En flot ejendom kun 5 minutter kørsel fra Næstved centrum.
Sagsnummer
BO17241
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
206m2
Grundareal
785m2
Stue/Værelser
1/3
Energimærke
C
Opført
1926
Kontantpris
kr. 2.395.000
Udbetaling
kr. 120.000
Brt./nt.
kr. 10.390/kr. 8.944*
Mdl. ejerudgifter
kr. 2.431
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 10937 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.