Topmoderniseret liebhaverejendom

Topmoderniseret liebhaverejendom med mulighed for hestehold. 295 m2 bolig og godt 5 HA grund med gode jagtmuligheder, fantastisk stemning og unikt dyreliv.

Denne eksklusive landejendom er beliggende kun 10 min. fra Næstved centrum og med ca. 8 km til stationen. Ejendommen fremstår stort set som en ny ejendom, hvor der ikke er gået på kompromis med materialer, kvalitet og finish. Ejendommen er opført i smuk gulfiltset mur, hvide sprossede termovinduer og sort tegltag.

Foran ejendommen er der stor gårdsplads, hvorfra der også er adgang til det store udhus/værksted. Grunden omkring ejendommen er smukt anlagt med flere terrasser, skønt orangeri, lille sø, masser af læbælter og små remiser. Her oser af sydlandsk romantisk Provence-stemning med skønne blomstrende lavendler og roser, masser af gemmesteder og rum til børnene, ligesom her er et fantastisk dyreliv med rådyr i haven.

Stueplan: Stort bryggers med masser af skabe. Viktualierum. Stort lækkert køkken/alrum med god spiseplads, hvorfra der er udgang til overdækket fliseterrasse med skøn udsigt over grunden. Opholdsstue med indmuret pejs med indsats. Stor præsentabel entre/hall med trappe til 1. sal. Fra entreen er der nedgang til super hyggelig vinkælder. 2 gode børneværelser samt stort soveværelse med adgang til walk in closet. Lækkert badeværelse med bruseniche. 1. sal: 3 værelser, opholdsstue samt badeværelse med brus og hjørnebadekar.

Ejendommen har gulvvarme overalt - både i stueplan og på 1. sal. Herudover er der ventilationsanlæg, centralstøvsuger samt masser af spots. I alle opholdsrum er der lækre trægulve og i køkken, badeværelser, entre og bryggers er der flotte klinkegulve. Der er hvide gipslofter i alle rum. Ejendommen opvarmes via jordvarmeanlæg og har således særdeles rimelige energiudgifter.

En ejendom helt udover det sædvanlige - både inde og ude. Her får du en perfekt kombination af nyt og lækkert samtidig med, at du har den skønneste natur lige uden for døren.

Bestil hurtigst muligt en fremvisning af denne perle - vi lover du ikke bliver skuffet !
Sagsnummer
BO17200
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
295m2
Kælderareal
16m2
Grundareal
50.929m2
Stue/Værelser
2/6
Energimærke
B
Opført
2011
Kontantpris
kr. 4.500.000
Udbetaling
kr. 225.000
Brt./nt.
kr. 19.812/kr. 16.691*
Mdl. ejerudgifter
kr. 3.108
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 10878 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.