Spændende ejendom til den store familie i eftertragtet villakvarter tæt på by og skov

Har du brug for god plads og en skøn børnevenlig beliggenhed, så er denne ejendom absolut et kig værd.

Ejendommen er beliggende i et af Næstved´s mest eftertragtede villakvarterer for enden af blind og rolig villavej. Her er kort afstand til Herlufsholmskoven, Susåen og centrum. Derudover kort afstand til Lille Næstved skole.

Ejendommen er i 2 plan, opført i gule mursten med skiffereternittag og med en spændende og anderledes indretning.

Indeholder stor entré med trappe til underetagen, pænt lyst badeværelse med bruseniche, kontor, stort bryggers med hvide skabselementer , flot nyt (1 år gl.) hvidt HTH-køkken i stilrent design med udgang til stor balkon, som har en fantastisk udsigt ud over byen. Herudover spisestue, som tidligere har været 2 værelser samt dejig stue med et godt lysindfald, indbygget brændeovn og med en fantastisk udsigt. Fra stuen er der ligeledes udgang til balkonen.

Underetagen indeholder vaskerum med udgang til haven, stort flot badeværelse med bruseniche og badekar samt 4 gode værelser, hvoraf de 2 er meget store. Entré med skabsvæg. Fra underetagen udgang til delvis overdækket flisebelagt terrasse.

Ejendommen opvarmes med naturgas suppleret med brændeovn. Gulvvarme på begge badeværelser, i bryggers, entré samt i 2 af værelserne i underetagen.

Listelofter og hvide indvendige døre. Trægulve i køkken, stue, spisestue og værelser. Klinker i kontor (under tæppe), bryggers, entré og badeværelser.

Udover boligen er der 2 gode udhuse samt stor ugeneret have, som primært er anlagt med græsplæne.
Sagsnummer
BO17103
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
253m2
Grundareal
800m2
Stue/Værelser
2/5
Energimærke
D
Opført
1964
Kontantpris
kr. 2.995.000
Udbetaling
kr. 150.000
Brt./nt.
kr. 12.918/kr. 11.119*
Mdl. ejerudgifter
kr. 3.357
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 3683 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.