231 flotte m2 med skøn udsigt til fjord og skov

Leder du efter en gennemrenoveret ejendom, hvor alt stort set er som nyt - og sætter du samtidig pris på skøn natur og udsigt til skov og vand - ja, så er denne flotte ejendom på Udsigtsbakken 8 i Appenæs absolut et kig værd.

Ejendommen er siden nuværende ejers overtagelse gennemrenoveret med nyere døre og vinduer, nyt flot køkken/alrum, nye badeværelser, nye klinkegulve, nye gipslofter m.v. Ejendommen fremtræder således i flot og indflytningsklar stand. Ejendommen er beliggende i det skønne Appenæs med masser af muligheder for at nyde den skønne natur - enten ved fjorden eller i skoven mod Gavnø. Der går bus direkte til skolen fra Gavnøvej og der er gode indkøbsmuligheder i de nærliggende REMA 1000 og FAKTA.

Ejendommen indeholder:

Stor flot og præsentabel hall med spindeltrappe til 1. sal og fllotte gulvklinker. Nyere flot køkken med elegante hvide skabslåger og selvfølgelig også nyere hvidevarer. Køkkenet er åbent til dejlig lyst alrum med skøn udsigt til skoven og udgang til haven. Fra alrum er der åbent til den store opholdsstue med flot egetræsgulv og også herfra smuk udsigt til skoven. Stueplan indeholder derudover også bryggers med naturgasinstallation, flot badeværelse med brus samt direkte adgang til garagen.

1. sal indeholder: Stort alrum/TV-stue med udgang til altan med skøn udsigt over fjorden. Herudover 2 store børneværelser samt stort soveværelse med direkte adgang til lækkert badeværelse med kar og brus.

Der er hvide gipslofter i alle rum og trægulve fremtræder overalt i fin stand. Vinduer er nyere træ/alu-vinduer.

En stor og rummelig ejendom med skøn udsigt til skov og fjord og med en moderniseringsgrad udover det sædvanlige.


Sagsnummer
BO16309
Ejendomstype
Villa, 1. fam.
Boligareal
231m2
Grundareal
1.046m2
Stue/Værelser
1/4
Energimærke
C
Opført
1973
Kontantpris
3.995.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
200.000 kr.
Brt./nt.
17.682 kr./14.874 kr.*
Mdl. ejerudgifter
3.263 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 11579 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.