Nyopførte rækkehuse i det naturskønne Karrebæksminde

På skøn beliggenhed - kun få meter fra det hyggelige havnemiljø - opføres nu 5 eksklusive rækkehuse/dobbelthuse. Husene er arkitekttegnede og opføres i fiskerhuslignende stil med murede facader og hvidgule mursten. Taget belægges med røde tegltagsten. Materialevalget er overalt godt og gedigent. Der er lagt vægt på gode store rum med masser af lysindfald. Forreste række mod Alleen opføres som et trippelhus med 3 boliger fra 106 - 109 m2. Boligerne har dejlig stor stue med åben forbindelse til køkkenet. Flot badeværelse med bruseniche samt soveværelse og ekstra værelse. Fra både stue og køkken er der udgang til haven/terrassen. De 2 bagerste boliger opføres som dobbelthus i 1½ plan. Boligerne er på henholdsvis 134 m2 og 137 m2 og indeholder skønt køkken/alrum med udgang til haven/terrassen, flot badeværelse med brus og 2 værelser. 1. salen indeholder opholdsstue samt badeværelse med brus. Fra 1. salen vil der være kig til vandet.

I Karrebæksminde finder du en af Sydsjællands bedste badestrande og et skønt hyggeligt miljø. Den fine sandbund, det blå flag og den børnevenlige dybde gør denne perle til et skønt mål for alle, der elsker strand, hav og badeliv. Her kan du i øvrigt krydre strandlivet med en inspirerende slentretur i den hyggelige fiskerby, hvor atmosfæren får pulsen ned. Friske fisk og skaldyr kan købes langs Kanalen og tages med hjem, eller nydes ved de små borde, som fiskehandlerne har sat frem ved Kanalens bred. Du kan også vælge at slå dig ned i en af stedets dejlige restauranter eller hyggelige cafeer. Her er gode indkøbsmuligheder i den helt nye NETTO eller den hyggelige Spar Købmand ved stranden. Karrebæksminde har både folkeskole og privat skole ligesom der er børnehave/daginstitution.
Karrebæksminde og Enø er naturoplevelser for hele familien. Området er perfekt til cykelture og fuglelivet er enestående bl.a. på grund af de mange smukke rovfugle. Og Fjorden er et rigtigt godt sted at tage på fisketur og fange krabber, fladfisk og fjordrejer. Udover naturoplevelserne ved stranden er der også kort afstand til en af Sydsjællands flotteste golfbaner - Næstved golfbane.
Sagsnummer
BO16266
Ejendomstype
Rækkehus
Boligareal
135m2
Grundareal
300m2
Stue/Værelser
1/2
Energimærke
A2015
Opført
2018
Kontantpris
kr. 2.995.000
Udbetaling
kr. 150.000
Brt./nt.
kr. 13.251/kr. 11.224*
Mdl. ejerudgifter
kr. 3.938
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 7637 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.