Højt beliggende udsigtsgrund

Udsigtsgrund på hele 1.094 m2.

I næsten fuldt udbygget villakvarter har du her muligheden for at erhverve en stor og velbeliggende byggegrund, hvor du tilmed får mulighed for en fantastisk udsigt over grønne områder og marker.

Udstykningen er beliggende kun få minutters kørsel fra Næstved Storcenter og med nem adgang til motorvejstilkørslen ved Rønnede. Her er også kort afstand til togstationen i Holme Olstrup med nem adgang til Køge, Roskilde og Næstved på Lille syd-banen. Inden for kort afstand finder du desuden det naturskønne område omkring Villa Galina og Gisselfeld, hvor du kan gå lange ture i skovene. Er du til flere udfordringer er her desuden masser af muligheder i det nærliggende Camp Adventure, hvor du udover klatreparken kan besøge det 45 meter høje Skovtårn, hvor du i klart vejr kan se helt til Sverige.

Området er kendetegnet ved et spændende kuperet terræn og generelt gode store grunde, hvilket giver en god fornemmelse af lys og luft mellem boligerne. Udstykningen er næsten fuldt udbygget og der er således kun 5 byggegrunde tilbage. Her en god blanding af typehuse og individuelle huse, hvilket igen giver en god og spændende oplevelse i området.

Grunden er byggemodnet og der er betalt for tilslutning til el, vand og kloak.

Fra området er der direkte stisystem til Toksværd, hvor der er skole og daginstitution. Udover Næstved Storcenter er her gode indkøbsmuligheder i nærheden. Både i den lokale NETTO ligesom der kun er få kilometer til Fensmark med en af Danmarks største SuperBrugsen og selvfølgelig også til Næstved med et væld af butikker, restauranter, cafeer m.v.

Med en bebyggelsesprocent på 25% har du mulighed for at opføre en villa på helt op til 273 m2. Ifølge lokalplanen må du opføre huset i 1 plan med udnyttet tagetage.
Sagsnummer
BO16200
Ejendomstype
Helårsgrund
Grundareal
1.094m2
Kontantpris
395.000 kr. Tjek boliglån
Udbetaling
25.000 kr.
Brt./nt.
1.995 kr./1.652 kr.*
Mdl. ejerudgifter
703 kr.
*Tallene er ex. ejerudgifter Ejendom vist 8876 gange

Har du spørgsmål til denne ejendom - eller vil du bestille en fremvisning, så udfyld denne formular.